دیپلم تعمیر موتور برق خودرو

معرفی دیپلم تعمیر موتور و برق خودرو کارودانش ( فنی و حرفه ای)

 
 

دیپلم مکانیک خودرو یکی از بهترین رشته های مورد توجه در صنعت خودروسازی است . این رشته دانش و مهارت لازم را برای تعمیر و نگهداری خودرو ها را به فارغ التحصیلان ارائه میدهند و آنها را آماده ورود به بازارکار میسازد . ارزش این رشته  مکانیک و برق خودرو در حوزه های مختلف قابل توجه است ، در ادامه برای چگونگی اخذ دیپلم تعمیر موتور برق خودرو بررسی خواهم نمود.

مهارت فنی و حرفه ای برای دریافت دیپلم تعمیر موتور برق خودرو

متقاضیان دریافت دیپلم مکانیک خودرو و برق خودرو میبایست سه مهارت فنی و حرفه ای که دروس تخصصی این رشته محسوب میشود را که شامل:

  • تعمیرکار اتومبیل های سواری بنزینی درجه 2
  • تعمیرکار برق خودرودرجه 2
  • تون آپ ( تنظیم موتور) درجه 2

را سپس طی کردن مراحل ثبت نام و شرکت در کلاس های آموزشگاه فنی و حرفه ای دارای مجوز رسمی از سازمان فنی و حرفه ای و سپس با معرفی به آزمون از سوی آموزشگاه با معرفی یه سازمان فنی و حرفه ای که طی دو مرحله آزمون کتبی و عملی برگزار میشود را با موفقیت گذرانده و موفق به اخذ 3 گواهینامه فنی و حرفه ای با کد استاندارد از سوی سازمان فنی و حرفه ای شوند.

مراحل اخذ واحد های عمومی یا درسی دیپلم مکانیک و برق خودرو

 هنرجویان دارای مدرک سیکل قدیم یا نهم جدید یا متقاضیان که سال دهم ، یازدهم ، دوازدهم ، سایر رشته ها میبایست با معرفی به یکی از هنرستان های شبانه یا مراکز آموزش از راه دور طرف قرارداد با آموزشگاه فنی و حرفه ای نشان برتر میبایست 42 واحد عمومی و 9 واحد شایستگی غیر فنی را در دبیرستان گذرانده و با 52 واحد مهارتی که در آموزشگاه موفق به گذراندن آن شده در مجموع با ارائه به دبیرستان مربوطه موفق به اخذ دیپلم مکانیک و برق خودرو از سوی سازمان آموزش و پرورش میشود .

نکته : هنرجویانی که موفق در سایر رشته ها تا سال دهم ، یازدهم و دوازدهم دروس عمومی را پاس نموده اند این دروس از آنها پذیرفته میشود و دیگر لازم نیست دوباره آنها را پاس نماید.

جدول دروس مهارتی مجموعه نهم به همراه کد استاندارد و کد دیپلم 61141

 

جدول دروس مهارتی مجموعه نهم به همراه کد استاندارد و کد دیپلم 61141
جدول دروس مهارتی مجموعه نهم به همراه کد استاندارد و کد دیپلم 61141

جدول دروس عمومی دیپلم تعمیر موتور برق خودرو کد 61141

جدول دروس عمومی دیپلم تعمیر موتور برق خودرو کد 61141
جدول دروس عمومی دیپلم تعمیر موتور برق خودرو کد 61141
دروس مهارتی دیپلم مکانیک در مجموعه نهم و نظام جدید

طبق مصوب شورای عالی آموزش و پرورش در خصوص اجرای رشته های مهارتی مجموعه نهم و رشته مکانیک خودرو شاخه کارودانش هنرجویان میبایست علاوه برای سه مهارت فنی و حرفه ای :

  • تعمیرکار اتومبیل های سواری بنزینی (دوره مکانیکی)
  • تعمیرکار برق خودرو ( دوره باطریسازی)
  • تون آپ ( تنظیم موتور)

دوره تعمیرکار اتومبیل گازسوز را نیز باید در آموزشگاه فنی و حرفه ای نشان برتر ثبت نام و با موفقیت گذرانده .

جدول دروس مهارتی و عمومی دیپلم اتومکانیک رشته کارودانش به همراه کد استاندارد کد دیپلم 91231
جدول دروس مهارتی و عمومی دیپلم اتومکانیک رشته کارودانش به همراه کد استاندارد کد دیپلم 91231
جدول دروس مهارتی و عمومی دیپلم اتومکانیک رشته کارودانش به همراه کد استاندارد کد دیپلم 91231

ارزش دریافت دیپلم مکانیک خودرو نسبت به سایر رشته ها

دیپلم مکانیک خودرو ارزش آموزش بالایی نسبت به سایر دوره های آموزش را دارد ، فارغالتحصیلان این رشته نسبت به سایر رشته ها مهارت و دانش لازم برای اشتغال در صنعت خودروسازیو سایر صنایع را دارند همچنین از فرصت های شغلی بسیار خوبی برخوردار میباشند ، از این رو فارغ التحصیلان رشته مکانیک خودرو به علت اینکه با توجه به صنعت خودرو یکی از بزرگترین صنایع جهان محسوب میشود و همواره نیاز به تخصص های فنی احساس میشود نسبت به سایر رشته ها مورد توجه کارفرما و بازارکار جامعه در داخل و خارج میباشد. با توجه به این نکات مشخص است که مدرک دیپلم مکانیک خودرو ارزش بالقوه ای در صنعت آموزش و فرصت های شغلی دارد. شما می توانید برای آموزش مکانیک خودرو به صورت مجزا نیز به آموزشگاه نشان برتر مراجعه کنید. 

اطلاعات دیپلم تعمیر موتور برق خودرو
آینده و فرصت های شغلی دیپلم مکانیک خودرو و برق خودرو

آینده شغلی مکانیکی پر از فرصت ها و می باشد با پیشرفت تکنولوژی و افزایش تولید خودرو مراجعه به مکانیکی ها نیز با رونق چشمگیری در حال افزایش است به طور کلی آینده شغل مکانیکی پر از چالش ها و فرصت ها ی جدید میباشد و دارندگان مدرک دیپلم مکانیک نیز با فرصت های شغلی جدیدی چه در داخل کشور چه در خارج  را برای آنها فراهم میسازد.

تکنسین های خودرو دارای مهارت های فنی و حرفه ای یا همان دیپلم مکانیک میتوانند در نمایندگی های مجاز ایرانخودرو و یا سایپا و یا نمایندگی های دیگر شرکت ها جهت استخدام در اولویت بوده به عنوان تعمیرکار با اجاره یک مغازه یا تعمیرگاه به صورت مجزا برای خود یک کسب و کار مستقل راه اندازی نماید و مشغول کار شوند. در مجموعه ما علاوه بر دریافت دیپلم تعمیر موتور برق خودرو، می توانید برای دریافت آموزش تنظیم موتور نیز اقدام کنید. 

متقاضیان دیپلم مکانیک خودرو

  • به عنوان یک مکانیک یا تکنسین فنی در یکی از شرکت های امداد خودرو مشغول به کار شود.
  • به عنوان یک تکنسین تنظیم موتور در یک مکانیکی به صورت مجزا به کار بپردازد.
  • در مراکز رسمی مجاز معاینه فنی خودرو به عنوان یک تکنسین مشغول به کار شود و یا خود یک مرکز راه اندازی نماید.
  • با اشتغال در مراکز پشتیبانی و خدمات پس از فروش به استخدام و به کار بپردازد.
  • و یا صد ها شغل و فرصت های شغلی دیگر
  • با دریافت مدارک فنی و حرفه ای دیپلم رسمی اتومکانیک از امتیاز بالای جهت مهاجرت بهرمند شوند.

چگونگی ادامه تحصیل فارغ التحصیلان رشته دیپلم مکانیک و برق خودرو جهت ورود به دانشگاه

دارندگان دیپلم مکانیک خودرو و برق خودرو میتوانند پس از اخذ دیپلم از طریق دانشگاه علمی کاربردی ، دانشگاه آزاد یا پیام نور یا از طریق کنکور سراسری در هر گرایشی که تمایل دارند شرکت نمایند و در رشته مورد علاقه خود ادامه تحصیل دهند.

کارآموزان توجه نمایید رشته تحصیلی دیپلم جهت انتخاب رشته در دانشگاه ها ملاک نمیباشد مثلا هنرجویی که دیپلم مکانیک و برق خودرو ( تعمیر موتور برق خودرو) را اخذ نموده حتما در دانشگاه نباید رشته دیپلم خود را ادامه دهد و میتواند در دیگر رشته های دلخواه خود در دانشگاه های نظیر دانشگاه آزاد ، دانشگاه علمی کاربردی و یا دانشگاه غیرانتفاعی و … به تحصیل ادامه دهد. البته که در آموزشگاه ما آموزش های برق خودرو، مکانیک، آموزش تعمیر موتور سیکلت و سایر رشته های تعمیرات نیز ارائه می شود. 

طول مدت اخذ دیپلم مکانیک و برق خودرو

مدت زمان آموزشی اخذ دیپلم مکانیک و برق خودرو بستگی به دو عامل دارد:

  • یکی اینکه هنرجو به چه میزان دروس عمومی یا دبیرستان خود را پاس کرده باشد و تا چه مقطعی درس خوانده باشد .
  • دوم اینکه دروس تخصصی خود را مکانیک خودرو ، برق خودرو ، تون آپ ( تنظیم موتور) را میتواند به صورت همزمان یا تکی تغییر دهد از 3 ماه تا 1 سال متغییر میباشد .

شما میتوانید با مشاوران آموزشگاه به صورت حضوری مشورت نمایید از چگونگی زمان دقیق آن اطلاع پیدا نمایید.

.

شهریه دریافت دیپلم مکانیک برق خودرو

هنرجویان متقاضی دریافت دیپلم این رشته میتوانند تماس با آموزشگاه نشان برتر و ثبت نام همزمان دروس تخصصی رشته مکانیک خودرو از تخفیف ویژه ای نسبت به شهریه مصوب سازمان فنی و حرفه ای کشور برخوردار شوند.

همچنین جهت پاس نمودن دروس عمومی نیز ، آموزشگاه نیز با معرفی دبیرستان طرف قرارداد خود از تخفیف ویژه ای هنرجو را بهره مند نماید.

مدارک مورد نیاز جهت ثبت نام هنرجویان دیپلم رسمی مکانیک و برق خودرو

هنرجو با مراجعه به آموزشگاه و بعد از طی نمودن مشاوره تخصصی رایگان با مشاورین زبده و کاربلد برای ثبت نام دیپلم رشته مکانیک و برق خودرو میبایست مدارک ذیل را همراه داشته باشد.

  • کپی از تمام صفحات شناسنامه
  • کپی کارت ملی عکسدار
  • 2 قطعه عکس 3*4
  • به همراه پرونده تحصیلی
مهارت های مورد نیاز برای گرفتن دیپلم تعمیر موتور برق خودرو
مکانیک خودرو

تعمیرکار اتومبیل های سواری بنزینی کسی است که پس از طی دوره آموزشی و اخذ دیپلم تعمیر موتور برق خودرو بتواند از عهده فلزکاری عمومی ،سرویس خودرو ، پیاده سوارکردن ، عیب یابی و رفع عیب موتور ، سیستم انتقال قدرت معمولی و اتوماتیک با فرمان گاورنری،سوخت رسانی کاربراتوری و انژکتوری ، سیستم جرقه معمولی و الکترونیکی سیستم ترمز ، فرمان و تعلیق خودرو های سواری بنزینی برآید.

برق خودرو

تعمیرکار برق خودرو کسی است که بتواند از عهده نقشه خوانی ، سیم کشی مدارات الکتریکی ،نصب عیب یابی ، تعمیر و تنظیم دستگاه های الکتریکی و الکترونیکی خودرو برآید.

تنظیم موتور - تون آپ

تنظیم کار موتور کسی است که بتواند از عهده ایمنی و بهداشت در محیط کار، فلزکاری ، اجزاء موتور و متعلقات آن ، کمپرس گیری ، فیلرگیری سوپاپ ها ، سیستم روغن کاری ، سیستم خنک کاری  سیستم سوخت رسانی ،نقشه خوانی مدارات ،سیستم جرقه زنی ،دستگاه های عیب یاب برآید.

سخن پایانی در مورد اخذ دیپلم تعمیر موتور و برق خودرو 

دیپلم تعمیر و موتور و برق می تواند به شما کمک کند که خیلی سریع وارد بازار کار شوید. در آموزشگاه نشان برتر شما می توانید به صورت عملی و تئوری تمامی مبانی تعمیر موتور و برق خودرو فرا گرفته و به عنوان یک متخصص وارد بازار کار شوید. در مجموعه ما می توانید برای اخذ دیپلم در رشته های دیگر نظیر دیپلم گردشگری، کامپیوتر، دیپلم تصویرسازی و…. نیز اقدام کنید.  برای کسب اطلاعات بیشتر می توانید با شماره های درج شده در سایت تماس بگیرید. 

سوالات متداول

برای اخذ دیپلم آموزش پرورش مکانیک خودرو مدارک مورد نیاز: اصل مدارک تحصیلی ،کپی شناسنامه ، کارت ملی ، پایان خدمت و عکس 4*3 .

بله برای دریافت دیپلم آموزش پرورش طبق بخشنامه الزاما باید 3 مهارت : مکانیک خودرو ، برق خودرو ، تنظیم موتور پاس شود.

با توجه به عملی و کارگاهی بودن این رشته . الزما در آموزشگاه نشان برتر کلاس های فنی فقط به صورت حضوری برگزار میگردد.

شما با دریافت دیپلم رسمی رشته تعمیر موتور برق خودرو از آموزش پرورش به راحتی برای ورود به دانشگاه میتونید اقدام کنید .و در تمامی دانشگاه های: دولتی ، آزاد ،غیر انتفاعی ، پیام نور ، علمی کاربردی ثبت نام کنید.

دیپلم تعمیر موتور برق خودرو شامل 52 واحد تخصصی میباشد.

اساتید برجسته رشته صنایع خودرو
سرفصل های دوره

🛠 جلسه اول و دوم :

ابزار های تخصصی اتومکانیک ، آچار ترکمتر ؛ آچارسوپاپ جمع کن ، خار باز کن ، خار جمع کن ، گیج فشار بنزین انژکتور ، سیستم های اندازه گیری ، ابزار اندازه گیری مانند: کولیس ، میکرومتر جهت اندازه گیری دقیق،حدیده ، قلاویز، ساعت اندیکاتور جهت اندازه گیری خلاصی بین قطعات ، آچار فیلر ، تبدیلات آچارها و فیلرهای متریک به اینچی و برعکس ، تشریح کار کردن موتور های چهار زمانه و دو زمانه ، سرویس اولیه درخودروها ،بازدید آب و روغن موتور، بازدید روغن گیربکس ، بازدید آب و اسید باتری ،معرفی قطعات جانبی موتور ها

🛠 جلسه سوم و چهارم :

ترتیب بازکردن موتورها ، شناسایی قطعات ، نام آنها ، کار قطعات داخلی موتور به طور علمی و عملی، تایم کردن موتور کار با ابزار سوپاپ جمع کن ، آبندی سوپاپ های دود و هوا ، شناسایی انواع رینگ دور پیستون کار آنها ،عیوب آن و رفع عیب، کارپیستون ، عیوب آن ، کار با رینگ بازکن و رینگ جمع کن ، شناسایی علائم حک شده روی پیستون ها ، رینگ در خودرو ، نحوه جمع کردن موتور خودرو ، فیلر گیری سوپاپ ها ،تنظیمات موتورها

🛠 جلسه پنجم و ششم :

تشریح و شناسایی قطعات سرسیلندر، کانال های آب و روغن ، سیت و گیت ، نشانه های سوختن سوپاپ ، سوختن واشر سرسیلندر، خرابی رینگ و پیستون ، عیب یابی و رفع عیب ، خرابی یاتاقان ها ، دلایل روغن سوزی و کم کردن روغن موتور ، ترتیب احتراق در موتور ، وایر چینی در موتور ها ، آفست بودن موتور ها، دیاگرام کارکرد سوپاپ های دود و هوا ، دلایل روشن شدن چراغ روغن در موتورها ،تشخیص تاب سرسیلندر بازشده

🛠 جلسه هفتم و هشتم :

تمرین باز کردن موتور توسط کارآموزان ، شناسایی قطعات ، عیوب قطعات ، آبندی سوپاپ ها و یاتاقان ها ، اندازه گیری خلاصی جانبی وطولی میلنگ و میل سوپاپ با ساعت اندیکاتور ، شناسایی کانال های آب و روغن ، تایم کردن موتور ، یادآوری نکات ایمنی و علمی و کاربردی ضمن کار روی موتورها ، شرایط حمل و نقل موتور ، جمع کردن آن ، شرایط جا زدن موتور روی خودرو

🛠جلسه نهم و دهم :

تشریح سیستم روغنکاری ، قطعات آن ، دلایل روغن کاری قطعات موتور ، مشخصات روغن ها ، مسیر گردشی در موتور ها ، عوامل گرفتگی کانال های گردش روغن ، کار ایل پمپ ، عیب یابی آن ، محل آن ، کار فیلتر روغن ، محل آن ، تشریح مدارات داخل فیلتر روغن ، چراغ روغن و فشنگی فشار روغن ، کار آن محل وتشخیص عیوب آنها ، تشریح سیستم خنک کننده ، انواع آن کار آن ، عیوب سیستم ، واترپمپ ، کار و محل آن ، تشخیص خرابی آن ، ترموستات کار آن و محل آن و تشخیص خرابی آن، رادیاتور و درب رادیاتور تشخیص خرابی و گرفتگی رادیاتور

🛠 جلسه یازدهم و دوازدهم :

کار عملی روی موتور 405 ، موتور پژو ، تایم گیری و تعویض تسمه تایم ، فیلر گیری یا شیم گیری موتور پژو ، تفاوت سیستم روغن کاری و خنک کننده بین موتور پراید و پژو – تفاوت سیستم فرماندهی سوپاپ ها در بین این دو موتور – سیستم سوخت رسانی بنزین ، باک و پمپ بنزین و صافی بنزین و کارکرد سیستم


🛠 جلسه سیزدهم و چهاردهم :

تشریح سیستم سوخت رسانی ، کار آن قطعات و عیوب آن ، باک ، فیلتر بنزین ، لوله های سوخت رسانی ، پمپ بنزین محل آنها ، کار و تشخیص خرابی آنها ، کاربراتور ، فیلتر هوا ، مانیفولد هوا ، سوپاپ هوا ،محل آنها ، کار و تشخیص خرابی و عیوب آنها ، انواع کاربراتور ها ، اصول کار در مدارات داخلی کاربراتور ها ، کار عملی روی کاربراتور توسط کارآموزان ، سیستم جرقه ، کار سیستم ،قطعات ، عیوب آنها ، باتری ، سوئیچ ، کوئل ، دلکو ، وایر ، شمع ، محل آنها ، کار وتشخیص عیب قطعات آن ، تست باتری ، سوئیچ ، کوئل توسط تست لامپ و مولتی متر ، تنظیم پلاتین و دلکو در حالت موتور خاموش وموتور روشن توسط کارآموزان

🛠 جلسه پانزدهم و شانزدهم :

تشریح سیستم سوخت رسانی انژکتوری ، کار و قطعات آن ، عیوب سیستم ، اجزاء سیستم سنسور ها ، عملگرها ، کامپیوتر ECU ،تست قطعات سیستم انژکتوری با مولتی متر و دستگاه دیاگ روی موتور روشن و موتور خاموش ، نام قطعات ، محل آنها ، تشخیص عیب قطعات سیستم انژکتوری ، کار عملی روشن،موتور روشن با دستگاه دیاگ توسط کارآموزان

🛠 جلسه هفدهم و هجدهم :

تشریح سیستم انتقال قدرت ، کار و محل و عیوب سیستم و قطعات آن ، کلاچ کار آن وعیوب آن ، خرابی بلبرینگ دیسک و صفحه کلاچ ، گیربکس ، اجزاء و قطعات داخل جعبه دنده ، شناسایی دنده ها بازکردن و بستن گیربکس و رفع عیب توسط کارآموزان ، تشریح گاردان و دیفرانسیل در خودرو های محرک عقب و محرک جلو ، کار آن ، وظایف و تشخیص عیوب آن، بازکردن و بستن دیفرانسیل توسط کارآموزان

🛠 جلسه نوزدهم و بیستم :

تمرین کار عملی روی گیربکس و دیفرانسیل و تشخیص قطعات و عیب یابی توسط کارآموزان ، تشریح سیستم ترمز ، انواع و کار آن ، تشخیص عیب، سیستم بازکردن و بستن ترمز های دیسکی و کفشکی و بوستر ترمز ، شناسایی اجزاء و قطعات آن ، هواگیری ترمز های هیدرولیکی ، تنظیم رگلاژ ، ترمز و کاسه چرخ ، کشیدگی فرمان در زمان ترمز زدن ، صوت کشیدن ترمز ها در زمان ترمز

🛠جلسه بیست و یکم و بیست و دوم :

تشریح سیستم تعلیق و فرمان ، کار آن ، قطعات وعیوب سیستم ، انواع جعبه فرمان و کارآیی آنها ، قطعات سیستم جلو بندی مانند فنر ها، کمک فنر ها ، سیبک ها ، بوش طبق و طبق ها، رفع عیب قطعات جلوبندی ، تست کمک فنرروی خودرو ، فرمان های مکانیکی نیمه هیدرولیکی ، عوامل کشیدگی و زدن فرمان در سرعت های مختلف ، عوامل لاستیک سایی ، زوایای چرخ ها ، انواع اکسل ساده و مستقل


🛠جلسه بیست و سوم و بیست و چهارم :

باز و بست موتور l90 ، تشریح قطعات ، قطعه شناسی ، محل آن ها ، عیب یابی و تفاوت این موتور با موتورهای پراید و 405 تایم گیری موتور l90 و فیلرگیری

🔩جلسه اول و دوم :

ابزار های تخصصی برق خودرو، مولتی متر ،تست لامپ ، هویه از دو نوع برقی و چکش مسی ،روغن لحیم ، سیم لحیم دستگاه شارژ و کار عملی با ابزار ها ، سیستم اندازه گیری ، کولیس و میکرومتر ،حدیده و قلاویز ، مقدمات برق عمومی ، شدت جریان ،مقاومت ،اختلاف پتانسیل ،قانون اهم ، توان الکتریکی ، انواع جریان برق ،رسانایی در عناصر

🔩جلسه سوم و چهارم :

مدارات سری و موازی و مختلط ، نقشه خوانی ، فیوزها ، باتری ها کارآنها ، قطب های باتری ، مراحل شیمیایی در باتری ، هیدرومتر درصد حجمی وزنی اسید باتری – چیدن صفحات باتری –ظرفیت باطری – انواع شارژ باطری – عیوب باتری

🔩جلسه پنجم و ششم:

تشریح اتوماتیک راهنما ، کار آن و محل آن ، 2 پایه و 3 پایه، سوئیچ اصلی خودرو و کار آن ، ترمینال ها، تست آن با مولتی متر ، کلید های سئولونوئیدی (اتوماتیک استارت ) ، رله ها یا (آفتامات) ، کار آن ، محل آن ، شناسایی ترمینال ها ، دلیل قرار گرفتن رله در مدارات برقی ، تشریح قطعات برقی و الکترونیکی در خودرو ، خازن ، دیود ، ترانزیستور

🔩جلسه هفتم و هشتم :

کار عملی بر روی دینام ، مدارات داخلی آن ، تست بالشتک ها وآرمیچر آن توسط مولتی متر و تست لامپ ،و دستگاه گرولر ، دینام جدید (آلترناتور ) ،کار آن محل آن در خودرو ، مدارات برقی داخلی آن ، اجزاء آن ، مانند روتور ،استاتور ، دیود ( رکتور فایر) ، آفتامات ، ذغال دینام ، تست قطعات با مولتی متر و تست لامپ و باتری ،توسط کارآموزان انجام می گردد.

🔩جلسه نهم و دهم:

استارت (استارتر) کار آن ، انواع استارت ساده و گیربکس دار ، اجزاء استارت ، بالشتک ها ، آرمیچر ، کالکتور ، دنده سر استارت ، کلاچ یک طرفه ، اتوماتیک استارت ، تست بالشتک و آرمیچر ، اتوماتیک استارت توسط مولتی متر و تست لامپ و باتری به صورت تئوری و عملی توسط کارآموزان ، عیوب استارت و اتوماتیک استارت ،تشریح سیستم جرقه و اجزاء آن مانند باتری ، سوئیچ ، کوئل ، دلکو ، وایر ، شمع

🔩جلسه یازدهم و دوازدهم :

تشریح سیستم سوخت رسانی انژکتوری ، اجزاء تشکیل دهنده سنسور ها ، ecu یا کامپیوتر ، عملگر ها ، محل آنها ، کار آنها ،تست اهمی قطعات انژکتور با مولتی متر ،تست قطعات با دستگاه دیاگ ، کار با دستگاه دیاگ روی موتور خاموش و موتور روشن ،سیستم کولر خودرو ، کار آن ، اجزاء و قطعات آن ، محل قطعات مانند: کمپرسور ،کندانسور ، اواپراتور ، تشریح عملکرد قطعات و عیب یابی ، تست کلاچ کمپرسور با مولتی متر

🔩جلسه سیزدهم و چهاردهم:

تشریح مدارات برقی در خودرو ها مدارات برقی بوق ، راهنما ،چراغ سقفی ، نور بالا و پایین ، برف پاک کن ، بخاری ، بستن مدارات ، اجزاء آنها ، عیب یابی ، کارکرد مدارات

🔩جلسه پانزدهم و شانزدهم:

تشریح مدارات برقی ، نشان دهنده های آمپر آب ، بنزین ، فشار و روغن موتور ، کار آنها ، اجزاء و عیب یابی ، تشریح مدارات بخاری ، رادیو پخش ،فلاشر ، گرمکن ، شیشه عقب ، قفل مرکزی ، شیشه بالابر برقی ، آب پاش برقی (شیشه شور) ، ساعت ، بستن مدارات روی تابلو ، عیب یابی ، رفع عیب

جلسه اول:
ابزار های تخصصی درخودرو شامل :

1- ابزار دقیق اندازه گیری(کولیس،میکرومتر،گونیا ،خط کش،ساعت اندیکاتور،انواع فیلر،کمپرس سنج،خلائ سنج،ترکمتر و اسیلوسکوپ )

2- ابزار دقیق برقی شامل(مولتی متر ،هیدرومتر،گرولر،تستر و شارژر باتری)

3- ابزار های عمومی شامل (کمان اره،انواع سوهان،حدیده،دریل رومیزی،قلاویز،مته وصفحه صافی )

4- تبدیل واحد ها و نحوه کاربرد در سیستم مکانیک

5- تعریف انواع موتور ها (شامل موتورهای درون سوز و برون سوز )

6- تعریف انواع موتورهای درون سوز (شامل موتوردیزل وبنزینی)

7- تعریف انواع موتورهای بنزینی(شامل موتورهای دوزمانه و چهارزمانه.

جلسه دوم:
1- معرفی و تشریح قطعات داخلی موتور خودرو ،سوپاپ ها ،میل لنگ ومیل سوپاپ

2- معرفی زوایای احتراق

3- معرفی حجم موتور خودرو

4- بررسی نسبت تراکم

5- تعریف کمپرس موتور های خودرو ،کمپرس گیری ،عوامل تعیین میزان کمپرس ،عوامل موثر بر کمپرس موتور، کار با کمپرس سنج ،نحوه عیب یابی با کمپرس سنج

6- طریق تنظیم لقی سوپاپ ها (شامل فیلرگذاری سوپاپ ها ، شیم گذاری سوپاپ ها ،لقی سوپاپ ها و عوارض تنظیم نبودن آن و تایپیت های هیدرولیک

7-معرفی کاتالیست کانورتور

8- معرفی سیتم EGR

جلسه سوم:
باز کردن سرسیلندر و شناسایی قطعات موتوری (مانیفولد ها ، نشتی سوپاپ)،تایم موتور و انواع تایم روی موتورها
روغن کاری : انواع روغن ها ،معرفی استانداردهای شناسایی روغن ،مشخص کردن عمر روغن،مدار گردش روغن سری و موازی پمپ روغن فیلتر روغن ، سنسور فشار روغن ، آچار فیلربازکن ، کارتر روغن
خنک کننده : رادیاتور کار آن و انواع آن ، واتر پمپ کار آن ،ترموستات ،فن خنک کننده وبررسی مدار آن ، بررسی رادیاتور از نظر نشتی ، باز و بستن واتر پمپ ، سنسوردمای آب و باز و بستن آن ، مدار برقی فن خنک کننده رادیاتور
سوخت رسانی : انواع سوخت رسانی و استاندارد های سوخت ، نسبت اختلاط سوخت و هوا، مدارات سوخت رسانی ،اجزاء مدار سوخت رسانی ، بررسی مدار سوخت رسانی، تنظیمات کاربراتور ، بررسی پمپ بنزین ، فیلر ، بنزین ، انواع پمپ بنزین ، مدارات برقی سوخت رسانی مانند شیر برقی ،فیلتر برقی خلاء ، پمپ بنزین برقی ،خواص فرآورده های نفتی:عمرکلیه مواد نفتی و غیر نفتی

جلسه چهارم:
سیستم جرقه (قدیم – جدید) و قطعات آن( کوئل ، دلکو ، وایر ،شمع ) معرفی استاندار های نقشه خوانی ،علائم نقشه و نقشه خوانی ، سیستم جرقه مگنتی (با دلکو مگنت کویل دایرکت ،با دلکو مگنت کویل مجزا ،با مدول و دیستریبی وتر ،بدون دلکو)،بررسی سیستم جرقه زنی ،بررسی شمع و وایر و تست آنها، تست کوئل با مولتی متر و تست لامپ ، چراغ تایمینگ ، دلکو مگنتی ،اجزاء داخل آن،معرفی سیستم شارژ و اجزائ آن ،معرفی باتری و اجزاو مشخصات آن ها

جلسه پنجم:
معرفی سیستم کاربراتور های فیدبک دار ،معرفی انواع سیستم سوخت رسانی انژکتوری و طرز تشخیص آن ها ، تفاوت سیستم های انژکتوری با هم ،شناسایی قطعات انژکتوری و محل قرارگیری آنها (سنسور ها) ،نحوه عملکرد سنسورها ، تست آلایندگی

معرفی و تست عملگر ها، عیب یابی ، تست قطعات انژکتوری با مولتی متر شناسایی کانکتورها و نقشه خوانی سیم کشی و ECU،تست سیم کشی با مولتی متر و تست لایت ،دیاگ و تنظیمات موتور

جلسه ششم:
کار با دستگاه دیاگ، بررسی پارامتر ها ، تست عملگر ها با دستگاه نوستیک ، تحلیل عیوب خودرو به وسیله پارامتر های استخراج شده از دستگاه دیاگ نوستیک

نظرات شرکت کنندگان
خصوصیات دوره
  • دوره آموزش مکانیک خودرو فنی حرفه ای در این مرکز از پایه ای ترین کارها، یعنی شامل اصول ایمنی کارگاهی و بهداشت کارگاه شروع و با تخصصی ترین قسمت های خودروها پایان می یابد.
  • ابزارهای تخصصی برای کار را معرفی کرده و آموزش می دهیم.
  • باز و بست موتور به صورت کامل برای همه خودروهای دوره، برحسب درجه 1 و 2 برای شما زیر نظر اساتید با تجربه آموزشگاه، آموزش داده می شوند.
  • کامل ترین سرفصل آموزشی برای موتور و گیربکس خودروهای پراید، پژو، سمند، 206، پارس، موتور ملیef7 و … را ارائه خواهیم داد.
  • تمام تجهیزات مورد نیاز برای کار با موتورهای مختلف در کارگاه های مجهز داریم و عملی آموزش ها را دنبال خواهیم کرد.
  • بعد از دوره تسلط کامل بر همه سرفصل های کامل دوره را از کارموزان عزیز انتظار داریم که در صورتی که سوال یا نکته ای مبهم نیز بعد از دوره وجود داشته باشد، می توانید با اساتید دوره رفع اشکال کرده و بپرسید.
  • مدرک رسمی فنی و حرفه ای برای کارآموزان دوره آموزش مکانیک خودرو صادر می شوند.
    و…
نمونه گواهینامه دوره
گالری تصاویر دوره
آینده و فرصت های شغلی دیپلم مکانیک خودرو و برق خودرو

متقاضیان دیپلم مکانیک خودرو

متقاضیان دیپلم مکانیک خودرو

متقاضیان دیپلم مکانیک خودرو

چگونگی ادامه تحصیل فارغ التحصیلان رشته دیپلم مکانیک و برق خودرو جهت ورود به دانشگاه

5/5 - (1 امتیاز)
‫5/5 ‏‫(2 نظر)‬

16,000,000 تومان

نقد و بررسی‌ها

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “دیپلم تعمیر موتور برق خودرو”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *