دپارتمان دیپلم

آموزشگاه فنی و حرفه ای نشان برتر
آموزشگاه نشان برتر  دارای مجوز رسمی از سازمان فنی و حرفه ای و وزارت صنعت، معدن و تجارت در تهران، برگزار کننده دوره های متعدد علمی و عملی در حوزه خودرو، مفتخر است که اعلام کند تاکنون میزبان بیش از 15000 هنرجو در آکادمی خود بوده و شرایط شروع کسب و کار جدیدی را با آموزش های تخصصی خود برای هنرجویان این مرکز فراهم کرده است.
تا رسیدن به موفقیت همراه شما هستیم (آموزشگاه دیپلم رسمی)

دپارتمان دیپلم

با بخش های دپارتمان آموزشی دیپلم  نشان برتر آشنا شوید

اخذ دیپلم درسی
مدرک نهم

دیپلم برنامه نویسی پایگاه داده

دیپلم امور اداری

دیپلم کاردانش، نوعی دیپلم رسمی است که دارای حدود 160 رشته مهارتی و فنی می‌باشد. این به آن معناست که دانش آموزان کاردانش در طول دوران تحصیلی خود با یک مهارت عملی و کاربردی آشنا شده و آن را فرا می‌گیرند و سپس به بازار کار وارد می‌شوند. بسیاری از افرادی که این دیپلم رسمی را دریافت می‌کنند، برای ورود به بازار کار نیازی به پروانه کسب ندارند و به راحتی پس از دریافت مدرک دیپلم کاردانش می‌توانند به بازار کار مربوط به رشته خودشان وارد شوند چراکه مدرک دیپلم کاردانش از سازمان آموزش فنی‌وحرفه ای کشور صادر شده که این مدرک برای به‌عنوان پروانه کسب‌وکار قابل بهره‌برداری است. البته افرادی نیز هستند که پس از اخذ دیپلم کاردانش به این دیپلم رسمی قانع نیستند و علاقه دارند به تحصیلات دانشگاهی وارد شوند و در مقاطع بالاتر تحصیل نمایند.

شما با دیپلم کاردانش به‌عنوان یک دیپلم رسمی از دو راه می‌توانید وارد دانشگاه شده و به تحصیل خود ادامه دهید. از راه اول، شما باید ابتدا دیپلم کاردانش خود را کسب کنید و سپس وارد پیش دانشگاهی هنر شوید و پس از آن از طریق کنکور در یکی از مقاطع تحصیلی کاردانی ناپیوسته و یا کارشناسی به ادامه تحصیل بپردازید. راه دوم این است که با دیپلم رسمی خودتان و از طریق بدون کنکور در یکی از رشته‌های مقطع تحصیلی کاردانی پیوسته در دانشگاه های مختلف ثبت‌نام نمایید. در راه حل دوم، شما پس از کسب مدرک دیپلم کاردانش و قبولی در دانشگاه، دوسال باید در مقطع کاردانی پیوسته که معادل فوق دیپلم است به ادامه تحصیل مشغول شوید.

مهم‌ترین علت برای تمایل دانش آموزان به رشته‌های کاردانش، پول‌ساز بودن آن‌ها می‌باشد و علاقه دارند با گرفتن دیپلم کاردانش، سریعاً به کسب درآمد بپردازند. یکی از مواردی که در پول‌ساز بودن این دیپلم رسمی اهمیت دارد، کارآمد بودن آن در استان زندگی فرد می‌باشد، مثلاً در بعضی از استان‌ها پرورش کندوی عسل بسیار درآمدزا می‌باشد. برخی دیگر از دیپلم‌های کاردانش نیز به دلیل تمایل مردم، دیپلم رسمی آن‌ها بسیار می‌تواند پول‌ساز باشد، مثلاً هنرجویان قنادی و آشپزی بسیار درآمدزایی دارند.